IP: *.udn.pl 21.07.04, 19:01
witam, do kremu dodałam duzo świeżych jagód... PYCHOTA!!!!!!
Edytor zaawansowany
  • Gość: hella IP: *.udn.pl 22.07.04, 02:22
    a próbowałaś z malinami?
  • Gość: agat_ka IP: *.chello.pl 22.07.04, 19:36
    zmiksowane czy w całości ?
  • Gość: marta IP: *.udn.pl 22.07.04, 20:28
    całe - i duuuużooo!
  • Gość: katt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 01:10
    droga marto, podsunęłaś nieźle owocowy pomysł na oswojenie ogłupiającej wręcz
    słodyczy karpatki..

    myślę sobie, że jakby spróbować ze świeżymi MAINAMI, a do kremu dorzucić dość
    drobno posiekaną CZEKOLADĘ (najlepiej białą, ale czy aby całość nie zrobiła się
    wtedy jeszcze bardziej niemożliwie słodka?!), to mogłaby być to niezła opcja

    pozdrawiam
  • ampolion 23.07.04, 01:14
    Dodaj czekoladę gorzką.
    --
    Od przybytku głowa nie boli.
  • Gość: katt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 01:20
    tak właśnie sobie o tej gorzkiej pomyślałam - przyjemny kontrast smakowy
    będzie, a i efekt kolorystyczny też da niezgorszy ;-)) - taka "karpatka
    stracciatella"

    o tej białej to tak napisałam, bo gros deserów z malinami jest z jej dodatkiem
    pozdro dla nieśpiących na forum

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka