• drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego

Dżem brzoskwiniowy-co ze skórką? Dodaj do ulubionych

  • 18.08.04, 11:57
    Kupiłam dzisiaj na rynku piękne polskie brzoskwinie z zamiarem zrobienia z
    nich dżemu.A ponieważ nigdy jeszcze takiego nie robiłam zaczęłam się
    zastanawiać czy przypadkiem nie trzeba z tych brzoskwiń zdjąć skórki przed
    smażeniem,no chyba że się rozgotuje.Wiecie coś na ten temat?

    --
    Jedyne prawdziwie TRENDY forum ;)
    Zaawansowany formularz
    • Gość: Marghe_72 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.08.04, 12:01
      potraktuj jak pomidora.
      Natnij, zanurz we wrzatku i obierz
      • 18.08.04, 12:05
        Tak tak,już kiedyś obierałam brzoskwinie:)Tylko myślałam że do dżemu nie trzeba
        tego robić.Wiesz,mam ich 6 kilo i nie są zbyt duże......:)

        --
        Jedyne prawdziwie TRENDY forum ;)
        • Gość: Marghe_72 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.08.04, 12:07
          w przepisach które mam każa obierac :(
          ale ja mam mało przepisów na przetwoey, zatem jest nadzieja:)

          aha, w przepisiku na ocet brzoswiniowy nie kazą biednej brzoskwini obdzierac ze
          skóry
          • 18.08.04, 12:09
            No nic,to chyba idę obierać,buuuuuuu.....;)
            Dzięki za pomoc:)

            --
            Jedyne prawdziwie TRENDY forum ;)
  • Powiadamiaj o nowych wpisach

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Zaloguj się

Nie pamiętasz hasła lub loginu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.