cielecina + szalwia Dodaj do ulubionych


cielece kotleciki z szalwia (sama!) mi sie marza, jadlam cos takiego tyle, ze
z dodatkiem prosciutto, ktore bylo zbyt dominujace. logistyka zawodzi..
wystarczy na patelnie, na maselko rzucic cielaczka i szalwi liscie podsmazyc,
poddusic i do konsumpcji podac? no moze winem jeszcze podlac :) jakies
doswiadczenia macie?
Przeczytaj całą dyskusję
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Zaloguj się

Nie pamiętasz hasła lub loginu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Bestsellery

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.