Dodaj do ulubionych

Dużo skórki kandyzowanej, jak wykorzystać?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.17, 09:52
Jak w temacie. Proszę o inspiracje. No nie wiem co mam zrobić.. Z góry dziękuję!
Edytor zaawansowany
  • 25.07.17, 11:49
    A co to znaczy dużo?
    Jakieś rozsądne ilości można zrobić w taki sposób: tiny.pl/gjht6
    Zamknięte w szczelnym słoju można przechowywać długo. Bardzo dobre są też do podjadania zamiast słodyczy z różnymi nieciekawymi dodatkami.
  • 25.07.17, 18:03
    w mojej rodzinie to samodzielny deser, ewentualnie posiekane dodane do ciasta

    --
    co bylo to bylo
    co moze byc jest
    a bedzie to co bedzie
  • 26.07.17, 09:34
    Jesli sa to paseczki, to zanurzyc do polowy w plynnej czekoladzie. Pokrojone: do jogurtu, deserow itp.
  • 27.07.17, 09:09
    W zimie czasami robię ze niej herbatę smakową i zaparzam (czasem z goździkami, cynamonem, imbirem)
  • 27.07.17, 20:14
    To może stać wieki. U mnie się wykorzystywało do zdobienia mazurków i pączków. Można trochę dodać do piernika.

    --
    Jak masz ochotę, to masz ochotę. Z ochotą się nie dyskutuje.

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła lub ?

Zapamiętaj mnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.