Dodaj do ulubionych

Kapusta pak czoj

01.08.19, 13:46
Proszę bardzo o poradę: jak ugotować kapustę pak czoj? Te białe łodygi są takie wielkie, czy je również się przycina i dodaje do liści zielonych? Kiedyś jadłem ją kiedy projektowałem malarnie samochodów w Dae-woo w Nysie, była całkiem smaczna ;-)
Edytor zaawansowany
  • Gość: x IP: *.hsi03.unitymediagroup.de 01.08.19, 19:29
    łodygi musisz trochę dłużej gotować, a potem dodaj na chwilę liście.
  • znana.jako.ggigus 03.08.19, 13:04
    a ja smażę w woku, najpierw łodygi, a potem liście. Plus do tego wazywa i tofu rzecz jasna. Pycha.

    --
    ’Cause I told you once / And then I told you twice / And now I told you three times / And at the risk of repeating myself I’m gonna say it again: I wanna be your lover - Jarvis Cocker.
  • Gość: x IP: *.hsi03.unitymediagroup.de 03.08.19, 13:46
    trochę więcej czasu.
    W woku robię też świeży szpinak, jak się uprę to i 500 g tam wcisnę pod pokrywkę :)
  • znana.jako.ggigus 03.08.19, 15:40
    Jak napisałam, najpierw łodygi. A szpinak, to fakt, da się upchnąć niesamowicie. Dzięki za przypomnienie.

    --
    ’Cause I told you once / And then I told you twice / And now I told you three times / And at the risk of repeating myself I’m gonna say it again: I wanna be your lover - Jarvis Cocker.
  • qubraq 05.08.19, 21:40
    Dzięki za pomoc! ;-)
  • Gość: x IP: *.hsi03.unitymediagroup.de 06.08.19, 02:32
    dla Ciebie wszystko i zawsze :)
  • klaraxl 26.08.19, 12:49
    Dla mnie ta kapustka najlepsza jest smażona.

    --
    www.kobietaxl.pl

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka