Dodaj do ulubionych

Mam leczo zamrożone...

19.11.04, 10:24
zjedliśmy trochę wczoraj, i jeszcze zostało go mnóstwo, a ja jakoś smaka na
nie nie mam. I tak się zastanawiam, na co je przerobić.
Przy czym leczo to nazwa umowna, są to po prostu duszone warzywa (pomidor,
cebula, papryka, cukinia) z przyprawami (pikantne dość).
Tak się zastanawiam nad jakąś zapiekanką z makaronem, albo coś w tym duchu...
poratujcie proszę!
Edytor zaawansowany
  • delie 19.11.04, 12:17
    Podsmaż na oliwie pierś z kurczaka albo z indyka, dorzuć leczo i trochę podduś.
    Szybkie i smaczne.
    --

    Dziś już tylko błony bywają czułe.
  • delie 19.11.04, 12:17
    Dobrze smakuje z ryżem.
    --

    Dziś już tylko błony bywają czułe.

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.