IP: 83.168.125.* 24.11.04, 00:38
1 szklanka maki, 1 szklanka cukru, 4 jajka, szczypta soli

Jajka za pomocą miksera ubić z solą na pianę. Następnie stopniowo dodając
cukier ucierać do białości, potem stopniowo dodawać mąke - cały czas
uijając... Na laszy polożyć papier do piezenia i nakładać łyżką lub wyciskać
z woreczka kropki. Piec w piekarniku nagrzanym max do 250 C na jasnozloty
kolor. podawać z dżemem, konfiturami, budyniem

PYCHAAAAAAAAAAAAAA
Edytor zaawansowany
  • Gość: cat-lover IP: *.snvacaid.dynamic.covad.net 24.11.04, 02:01
    Cale jajka ubijac czy rozdzielic na bialaka-zoltka?
    Brzmi tak latwo, ze moze jeszcze znajde czas aby je zrobic.....

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.