flaki wołowe gotowe i barszcz czer- jak przyprawić Dodaj do ulubionych


Kupiłam gotowca - tak, tak, nie krzyczcie. Leżą sobie flaczki wołowe w
lodówce "w razie czego", czasem nie mam chwili, zeby coś ugotować porządnego.
Stąd te flaki, poza tym jak pomyślę o zapachu gotowanych samemu flaczków...
Podpowiedzcie jak je jeszcze doprawić, czym? To są takie flaki w rosole,
wystarczy rozpuścić.
To samo z barszczem czerwonym z kartonu - jak go smacznie doprawić, bo samo
podgrzanie daje taki wodnisty smak?
Przeczytaj całą dyskusję
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Zaloguj się

Nie pamiętasz hasła lub loginu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Bestsellery

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.