Dodaj do ulubionych

cienka pękająca polewa czekoladowa - jak?

IP: *.ryder.krakow.pl 02.12.04, 12:40
Zamierzam upiec sernik z polewą czekoladową. Chciałabym, żeby to była taka
krucha, pękająca w zębach polewa, a nie gęsta mięciutka. Wiecie jak zrobić tę
podróbę?
Edytor zaawansowany
  • Gość: wiedzma IP: *.3web.net 02.12.04, 13:40
    Poprostu rozpuscic czekolade... najlepiej gorzka. Jezeli to sernik z wiekszej
    blaszki, to poltora, albo i dwie.. Trzeba dodac odrobinke mleka. I juz.
    To nie zadna podroba :)))
  • Gość: sławek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 17:43
    Czy ty masz zamiar to pytanie zadawać codziennie???????

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.