IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.04, 10:53
Na ile dni przed "przerobieniem" biszkoptu w tort, można juz go zrobić, bez
obawy, np. że nadmiernie wyschnie?!
Edytor zaawansowany
  • dziuunia 22.12.04, 10:58
    Najlepiej zrobić go dzień przed i zostawić bez przykrycia do obeschnięcia.Ale
    jak musisz upiec go wcześniej to możesz to zrobić nawet tydzień wcześniej i
    wtedy też zostawić do obeschnięcia,a na drugi dzień zapakować szczelnie i
    włożyć do lodówki lub w inne chłodne miejsce.Możesz tez go zamrozić,wtedy może
    leżeć znacznie dłużej :)

    --
    Zdjęcia moich wypieków
    Chleb domowej roboty
    KOZMOS

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka