Komentarze do artykułu

Akademia Pana Keksa Dodaj do ulubionych


mało powiedziane: smakuje trochę keksowo, a trochę tartowo, żadnego zakalca,
świetnie się przechowuje; w drugiej wersji zastąpiłam morele smażonym
boczkiem i rodzynkami, też było niezłe, choć BARDZIEJ wytrawne - niemniej
mistrzostwo świata.
  • Akademia Pana Keksa -
    Gość: z. sadystyczna 12.01.05, 09:36

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Zaloguj się

Nie pamiętasz hasła lub loginu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Zadaj pytanie na Forum

Za darmo

Na każdy temat

Tysiącom użytkowników

Zapytaj

Bestsellery

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.