Dodaj do ulubionych

Akademia Pana Keksa

IP: *.nask.waw.pl / *.nask.waw.pl 12.01.05, 09:36
mało powiedziane: smakuje trochę keksowo, a trochę tartowo, żadnego zakalca,
świetnie się przechowuje; w drugiej wersji zastąpiłam morele smażonym
boczkiem i rodzynkami, też było niezłe, choć BARDZIEJ wytrawne - niemniej
mistrzostwo świata.
Edytor zaawansowany

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła lub ?

Zapamiętaj mnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.