jak przyrządzić wołowinę, żeby była miękka??? Dodaj do ulubionych


Nie umiem przyrządzać tego mięsa, zawsze wychodzi mi podeszwa. ostatnio
porwałam się na robienie gulaszu wołowego, wyszedł jakiś kamienny. nie wiem,
co zrobić, czy jakoś marynowac to mięso? poradźcie coś:)) powiedzcie, jak Wy
to mięsko przyrządzacie?
pozdrawiam :))
Przeczytaj całą dyskusję
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Zaloguj się

Nie pamiętasz hasła lub loginu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Okazje.info.pl

Bestsellery

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.