Dodaj do ulubionych

mąka tortowa a zwykła pszenna.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 10:31
Wysłałam męża po mąkę i zamiast najnormalniejszej szymanowskiej kupił mi
tortową. I to 3 kilo. Czym różnią się te mąki? Czy można ich używać
zamiennie? Dziękuję z góry za odpowiedź kogoś zorientowanego w temacie.
Edytor zaawansowany
  • Gość: maewka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 10:41
    dzięki. Mąż zaproponował mi upieczenie tortów na święta. Wyszłoby ich parę...
  • 23.03.05, 10:56
    a krupczatka to do czego słuzy?
    --
    Kabhi Khushi Kabhie Gham...
  • Gość: madzioreczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 11:03
    krupczatak do wyrobu ciast kruchych i półkruchych, u mnie jeszcze rewelacyjnie
    sprawdza się jako panierka na rybie
  • 23.03.05, 11:06
    dziękuję-tego nie wiedziałam
    --
    Kabhi Khushi Kabhie Gham...

Nie pamiętasz hasła lub ?

Zapamiętaj mnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.