ładne żeberka...jak wyglądają? Dodaj do ulubionych

  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
  • uwielbiam zeberka, ale nigdy sama nie robiłam. wymyśliłam już przepis (z
    miodem i słodka papryką) i przyszedł czas zakupu mięsiwa. I nie wiem jak
    powinny wyglądać ładne zeberka. Czym się kierować?
    I jeszcze jedno pytanie: jak długo powinny się piec zeberka? I czy należy je
    wczesniej obsmazyc a potem do pieca? czy trzeba je czyms podlewać czy jest w
    nich na tyle tłuszczu lub soku że mozna tego nie robić?

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Zaloguj się

Nie pamiętasz hasła lub loginu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Okazje.info.pl

Bestsellery

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.