ach ta Pizza!...prosze o rade!! Dodaj do ulubionych


Witam! mam pytanie: w jakiej temperaturze i ile czasu pieczecie pizze??
Moja mama piecze ok 40 min w ok 200-220st(mamy gazowy piekarnik)i nie wazne
czy grube czy cienkie ciasto-zawsze sie przypiecze!!!albo jest takie twarde
jak skała,normalnie jak sucharek, albo przypieczone od spodu!zadna
przyjemnosc z takiego jedzenia..a ciasto robi z drozdzami wg dobrego
przepisu.Dlatego prosze napiszcie w jakiej temp ile czasu powinno sie piec
pizze? dobrą pizze?

i jeszcze co do pieczarek-mama uwaza ze zawsze trzeba pieczarki podsmazyc bo
niby beda surowe,czy Wy podsmazacie pieczarki przed połozeniem na ciasto? czy
układacie surowe? bo ja zas widzialam w pizzeri jak kładli surowe i pizza tez
byla ok i pieczarki dobre.czy pizza z surowymi pieczarkami powinna siedziec
dłuzej w piekarniku?jesli tak to znowu sie spiecze i jak to jest??
Przeczytaj całą dyskusję
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Zaloguj się

Nie pamiętasz hasła lub loginu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Okazje.info.pl

Bestsellery

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.