Dodaj do ulubionych

jak najprościej podgrzać "gołąbki"???

IP: *.nowiny.net 30.10.05, 20:08
Edytor zaawansowany
  • Gość: KiTTy.DK IP: 85.218.155.* 30.10.05, 20:32
    W mikrofalowce albo wlozyc je do naczynia zaroodpornego,przykryc folia i do
    piekarnika:)
  • ampolion 30.10.05, 22:26
    A ja odgrzewłem na parze, ale też owinięte folią aluminiową by ich zbytnio nie
    rozmoczyć.
    --
    Jeszcze się taki nie urodził,
    który by wszystkim dogodził...
  • Gość: ewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 17:59
    Przykryć nie folią, tylko liśćmi z kapusty.
  • katia7771 02.11.05, 13:43
    przepis by gość "na ostrzu noża"
    na oliwie rozgrzanej przysmażyć pastę z czerwonego curry, pokrojoną cebulę i
    czosnek. potem dodać bulion ze 2 szklanki oraz 1 czerwonego wina. Zaprawić
    masełkiem i śmietanką.
    Wspaniały sos do gołąbków.

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka