Dodaj do ulubionych

COS SZYBKIEGO I DOBREGO NA IMPREZE

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.02, 10:09
Jesli macie pomysly to bede wdzieczna..
Edytor zaawansowany
  • Gość: Dżolero IP: 213.77.27.* 19.10.02, 19:28
    Ja proponuję małe bara-bara w schowku na szczotki.
  • Gość: MAGDA IP: *.acn.waw.pl 19.10.02, 19:59
    ja proponuje salatke mexykanska-w sumie dlug sie jej nie robi.nalezy ugotowac
    torebke ryzu wraz z kurkuma-by nabral zoltego koloru,puszka czerwonej
    fasoli,kukurydzy,dwie kolorowe papryki,majonez,czosnek duzo ostrej papryki sol
    i pieprz-pychota.pozdrawiam
  • Gość: mirka IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 19.10.02, 22:53
    proponuję krakersy do dużej szklanej misy i do nich do smarowania (można użyć
    drewnianych nożyków jak do masła) w małych salaterkach serki smakowe
    (łososiowy, ziołowy.
    Pozdrawiam
  • 19.10.02, 22:58
    Pesto z kurczakiem - na cieplo lub zimno.
    ugotowac paczke farfali lub innych swiderkow al'dente koniecznie, 2-3 piersi kurze pokroic
    w paski obsmazyc na oliwie z czosnkiem az sie zrumieni, pod koniec spieprzyc i osolic.
    Polaczyc- gorace kluchy+ pesto/ w malych sloiczkach, zielony sos z bazylii, do kupienia w
    duzych supermarketach w stoiskach etnicznych / + kurczak.
    na balangach znika blyskawicznie, dla wegetarian mozna przygotowac to danie zastepujac
    kuraka np cukinia-zielona lub zolta /smazyc moment-bo zrobi sie ciapa- na oliwie z
    czosnkiem/
    smacznego,
    aniutek
  • Gość: Figo IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.02, 17:27
  • Gość: mika_nice IP: *.tele2.pl 22.10.02, 11:49
    KORECZKI- nie wyobrazam sobie imprezy bez koreczkow. Zawsze, pomagaja mi je
    robic znajomi. Rozne wariacje, np. drobne ugotowane ziemniaki na pol, na to
    kwalek sledzika i na wykalaczke, albo tradycyjne z sera zoltego, papryki,
    kielbasy, oliwek.

    DESKA SEROW- kupujesz rozne gatunki, kroisz w kawalki i ukladasz na desce,
    posypac orzechami i winogronami

    SLEDZIE- gotowe pod kazda postacie, polecam sledzie i koreczki firmy KOTWICA

    DESKA WEDLIN- kielbski pokrojone, salceson, pieczyste (to taka wiejska deska)

    SMALEC I OGORKI - pycha po piwo, a jakie tanie

Nie pamiętasz hasła lub ?

Zapamiętaj mnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.