• drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego

COS SZYBKIEGO I DOBREGO NA IMPREZE Dodaj do ulubionych

  • IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.02, 10:09
    Jesli macie pomysly to bede wdzieczna..
    Zaawansowany formularz
    • Gość: Dżolero IP: 213.77.27.* 19.10.02, 19:28
      Ja proponuję małe bara-bara w schowku na szczotki.
    • Gość: MAGDA IP: *.acn.waw.pl 19.10.02, 19:59
      ja proponuje salatke mexykanska-w sumie dlug sie jej nie robi.nalezy ugotowac
      torebke ryzu wraz z kurkuma-by nabral zoltego koloru,puszka czerwonej
      fasoli,kukurydzy,dwie kolorowe papryki,majonez,czosnek duzo ostrej papryki sol
      i pieprz-pychota.pozdrawiam
    • Gość: mirka IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 19.10.02, 22:53
      proponuję krakersy do dużej szklanej misy i do nich do smarowania (można użyć
      drewnianych nożyków jak do masła) w małych salaterkach serki smakowe
      (łososiowy, ziołowy.
      Pozdrawiam
    • 19.10.02, 22:58
      Pesto z kurczakiem - na cieplo lub zimno.
      ugotowac paczke farfali lub innych swiderkow al'dente koniecznie, 2-3 piersi kurze pokroic
      w paski obsmazyc na oliwie z czosnkiem az sie zrumieni, pod koniec spieprzyc i osolic.
      Polaczyc- gorace kluchy+ pesto/ w malych sloiczkach, zielony sos z bazylii, do kupienia w
      duzych supermarketach w stoiskach etnicznych / + kurczak.
      na balangach znika blyskawicznie, dla wegetarian mozna przygotowac to danie zastepujac
      kuraka np cukinia-zielona lub zolta /smazyc moment-bo zrobi sie ciapa- na oliwie z
      czosnkiem/
      smacznego,
      aniutek
      • Gość: Figo IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.02, 17:27
    • Gość: mika_nice IP: *.tele2.pl 22.10.02, 11:49
      KORECZKI- nie wyobrazam sobie imprezy bez koreczkow. Zawsze, pomagaja mi je
      robic znajomi. Rozne wariacje, np. drobne ugotowane ziemniaki na pol, na to
      kwalek sledzika i na wykalaczke, albo tradycyjne z sera zoltego, papryki,
      kielbasy, oliwek.

      DESKA SEROW- kupujesz rozne gatunki, kroisz w kawalki i ukladasz na desce,
      posypac orzechami i winogronami

      SLEDZIE- gotowe pod kazda postacie, polecam sledzie i koreczki firmy KOTWICA

      DESKA WEDLIN- kielbski pokrojone, salceson, pieczyste (to taka wiejska deska)

      SMALEC I OGORKI - pycha po piwo, a jakie tanie
  • Powiadamiaj o nowych wpisach

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Zaloguj się

Nie pamiętasz hasła lub loginu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.