pieczenie mięsa w niskiej temperaturze Dodaj do ulubionych


Wiele dobrego czytałam o pieczeniu mięsa przez kilka godzin w niskiej
temperaturze, sama nigdy tak nie robiłam. W sobotę mam gości i chcę upiec
różne rodzaje mięsa, z tym że będą one podawane na zimno. Czy mięso pieczone
w ten sposób dobrze się kroi na cienkie plastry? Czy mogę upiec wszystko
razem (schab, karkówka, boczek). Piec pod przykryciem czy bez? Bardzo proszę
praktyków o rady.
Przeczytaj całą dyskusję
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Zaloguj się

Nie pamiętasz hasła lub loginu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Zadaj pytanie na Forum

Za darmo

Na każdy temat

Tysiącom użytkowników

Zapytaj

Bestsellery

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.