Dodaj do ulubionych

Trójkaty orzechowo-bananowe Pascala

08.02.06, 10:52
Czy ktos moze robil to wloskie ciasto wg. przepisu Pascala??
Przepis znalazlam na jego stronie, niestety nie ma nic na temat tego jak
zrobic krem.
Składniki kremu to maslo, serek homogenizowany, cukier puder i esencja
waniliowa. Czy wystarczy utrzec krem z maslem?? Moze ktos widział w tv i
pamieta. Bede bardzo wdzięczna, bo ciasto wyglada smakowicie...
Edytor zaawansowany
  • ks40 08.02.06, 11:31
    Robiłam to ciasto ale bez masy. Oblałam je polewą. Samo ciasto w smaku jest
    fajne natomiast konsystencję ma nieco gumiastą i wilgotną. I to nie dlatego, że
    nie wyszło ale przez banany. Mam już za sobą różne ciasta bananowe i zawsze tak
    wychodzą. Jeśli nie przeszkadza Tobie taka konstystencja to warto je zrobić bo
    jest smaczne.

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.