jak piec kurczaka? Dodaj do ulubionych

  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
  • Mam do Was prosbe.
    Kupilam calego kurczaka i zamierzam go w calosci przyrzadzic. W zwiazku z
    czym mam nastepujece watpliwosci:
    Kurczak jest obecnie juz cala noc w lodowce natarty przyprawami i nie wiem co
    dalej: czy piec go w zamknietym naczyniu ( zarodoporymy lub brytfannie) czy w
    otwartym (rozumiem ze w foli). Jak dlugo i w jakiej temperwturze i czy w
    miedzyczasie czyms go polewac?
    Dziekuje za rady i serdecznie pozdrawiam.

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Zaloguj się

Nie pamiętasz hasła lub loginu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.