• drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
Dodaj do ulubionych

Co zrobić, zeby mięso było miękkie?

  • IP: 217.153.136.* 26.02.06, 09:32
    Nigdy mi to nie wychodzi. Jak tego dokonac?
    Edytor zaawansowany
    • Gość: gajka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 11:56
      tylko do wołowiny: dodajemy sól zmiękczającą z papaii stosujemy wg przepisu na
      opakowaniu jest to produkt naturalny i bardzo skuteczny
      • Gość: bagno7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 15:45
        A, może mięso jest przegotowane.
        Nie napisałaś jaki rodzaj mięsa wychodzi ci twardy. Jaki rodzaj obróbki
        stosujesz, że masz twarde mięso?
    • Gość: Xena IP: *.access.telenet.be 27.02.06, 15:49
      No wlasnie napisz dokladniej o co chodzi .
      Smazone , duszone ?
  • Powiadamiaj o nowych wpisach

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Zaloguj się

Nie pamiętasz hasła lub loginu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.