Dodaj do ulubionych

Co zrobić, zeby mięso było miękkie?

IP: 217.153.136.* 26.02.06, 09:32
Nigdy mi to nie wychodzi. Jak tego dokonac?
Edytor zaawansowany
  • Gość: gajka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 11:56
    tylko do wołowiny: dodajemy sól zmiękczającą z papaii stosujemy wg przepisu na
    opakowaniu jest to produkt naturalny i bardzo skuteczny
  • Gość: bagno7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 15:45
    A, może mięso jest przegotowane.
    Nie napisałaś jaki rodzaj mięsa wychodzi ci twardy. Jaki rodzaj obróbki
    stosujesz, że masz twarde mięso?
  • Gość: Xena IP: *.access.telenet.be 27.02.06, 15:49
    No wlasnie napisz dokladniej o co chodzi .
    Smazone , duszone ?

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła lub ?

Zapamiętaj mnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.