Dodaj do ulubionych

Ciemny biszkopt

22.05.06, 17:46
Słuchajcie dobre dusze :)
Chcę zrobić tort, którego podstawą będzie ciemny biszkopt. Ale chodzi o to,
by miał jak najbardziej neutralny smak.
Czym go zabarwić, żeby był na prawdę brązowy ale nie smakował kakao?
Są jakieś barwniki do biszkoptów?
Dzięki :)
--
Mój Gutek :D
Edytor zaawansowany
  • ba_nita 22.05.06, 17:54
    Dodaj kawę zbożową. Biszkopt będzie ciemny a smak niewyczuwalny.

    --
    Nic tak nie zabija w kuchni jak brak wyobraźni.
  • posafega 22.05.06, 19:48
    Dziękuję bardzo. Znalazłam w szafie pół puszki Inki :)
    Mam nadziję, że się nada i wystarczy na 3 wielgachne biszkopty ;)
    --
    Mój Gutek :D
  • Gość: RED IP: 193.0.117.* 22.05.06, 18:24
    zrób biszkopt z razowej mąki.
  • linn_linn 22.05.06, 20:19
    Z razowej maki bedzie ciemny, ale nie biszkopt.

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka