Nale¶niki z m±ki żytniej - kto robił i wyszły? Dodaj do ulubionych


Próbowałam zrobić nale¶niki z m±ki żytniej (razowej). Niestety z powodu diety
nie mogłam dodać mleka, dodałam więc wodę i jajko. Smażyłam na oliwie (na
patelni teflonowej) i niestety nie mogłam ich przewrócić na drug± stronę.
Przywierały do patelni, rwały się niemiłosiernie :( Kiedy¶ robiłam z mlekiem
i nie było problemu. Czy to "zasługa" wody? Jak Wy robicie takie nale¶niki?
Przeczytaj cał± dyskusję
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby upro¶cić zarz±dzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Zaloguj się

Nie pamiętasz hasła lub loginu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ć wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶ć z tego tytułu odpowiedzialno¶ć karn± lub cywiln±. Regulamin.