• drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
Dodaj do ulubionych

pasteryzowanie bigosu

  • 23.08.06, 15:14
    No właśnie, czy można pasteryzowac bigos? Od razu dodam, że jest wegetariański :). Jeżeli można to jak długo trzeba pasteryzowac?
    Edytor zaawansowany
    • 23.08.06, 15:50
      opakowania 1/2 l - 30 min.
      --
      Jeśli szukasz przy stole jedzenia i nie możesz go znaleźć to widocznie Ty nim
      jesteś...
      • 23.08.06, 15:52
        Dzięki. I jak długo może potem stac? Bez większych ograniczeń tak jak inne przetwory?
  • Powiadamiaj o nowych wpisach

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Zaloguj się

Nie pamiętasz hasła lub loginu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.