Dodaj do ulubionych

Bita śmietana i żelatyna

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 09:36
Jak połączyć ze sobą bitą śmietanę i żelatynę tak aby się nie ścieło?
dziękuję z góry
Edytor zaawansowany
  • ba_nita 02.10.06, 09:39

    --
    Jeśli szukasz przy stole jedzenia i nie możesz go znaleźć to widocznie Ty nim
    jesteś...
  • Gość: jolla7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 10:20
    ja na 1/2 l kremówki , którą ubijam z 2 łyżkami cukru daję pod koniec ubijania
    jedną łyżeczkę żelatyny rozpuszczoną w 1/2 szklanki gorącej wody.Żelatyna
    oczywiście przestudzona, ale polecam jednak śmietanfix.
  • Gość: monika IP: *.adsl.net.t-com.hr 02.10.06, 11:11
    Mam sprawdzony sposob, ale bita smietana, zelatyna i jogurt. Zelatyne wlewam do
    jogurtu, dokladnie wymiaszam i dopiero wtedy daje bita smietane, ktora spulchni
    mase, ale sama bita smietana i zelatyna....? nie wiem!
  • mitta 02.10.06, 15:54
    Żelatyna może być ciepła, nic się ze śmietaną nie stanie, a przynajmniej nie
    będzie grudek.

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka