Dodaj do ulubionych

Rybka ale nie karp

30.11.06, 13:57
Popieram w całej rozciągłości jedzenie ryb. Nie dość, że pyszne to jeszcze
zdrowe jak mało co. Zalecają je jako profilaktykę chorób serca. Swoją drogą to
chętnie skorzystam z nowego przepisu świątecznego bo przecież ile można to
samo jeść...
Edytor zaawansowany
  • bibeczka 01.12.06, 16:45
    A numer jest tego typu, że im tłustsza morska ryba tym zdrowsza. To chodzi o te
    kwasy omega-3, które tak swoją drogą są też w margarynie obniżającej cholesterol
    - florze pro activ. Pomijając wszystkie zdrowotne cechy ryb, to są rzeczywiście
    smaczne i można z nimi zrobić całą masę, przeróżnych dań.
  • Gość: ewcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 13:17
    Sałatkę z tuńczyka na przykład, łososia w ziołach prowansalskich (na patelni
    oczywiście). Zresztą sałatek to można wymyślać setki przepisów.
  • Gość: nienasycona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 14:39
    No właśnie, te kwasy są podstawą w walce z cholesterolem. Wiele produktów je
    zawiera, a w innych się je umieszcza żeby były zdrowsze. No to jedzcie ryki to
    będziecie mieli zdrowe serduszka :)
  • zaaz 16.12.06, 13:04

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka