• drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego

Sos do kotletów rybnych Dodaj do ulubionych

  • 11.12.06, 13:30
    zrobiłabym chętnie.
    Ale ani nie wiem czy pasuje, ani nie wiem jaki.
    Mają być do nich (tych kotletów) ciepłe bułeczki no i pasowałoby mi coś do
    tego dodać. Najchętniej właśnie sos...

    Jadłam w sobotę rybkę z sosem bazyliowo-cytrynowym, ale to był pieczony łosoś
    a nie kotleciki.

    Czy jest coś co Wam pasuje do tych kotlecików?

    --
    W kostnicy powiedzieli że jeszcze leżysz w szpitalu
    Edytor zaawansowany
    • 11.12.06, 13:57
      Za jakieś 30 min zerknij na gazetową pocztę...
      --
      Jeśli szukasz i nie możesz ich znaleźć to widocznie wylogowało Cię...albo
      oślepiło.Vigilate itaque, quia nescitis diem neque horam.
      • 11.12.06, 14:06
        Skarbie, jeśli chcesz mi zaproponować coś, czego przepis zaczyna się od "wziąć
        sześć silnych dziewek kuchennych" to sklnę Cię z całą pewnością.
        Jednak jak znam swoją głupotę, to jeśli będzie to atrakcyjne to odwalę robotę
        tych sześciu dziewek...
        Dawaj!

        --
        W kostnicy powiedzieli że jeszcze leżysz w szpitalu
        • 11.12.06, 14:12
          aczkolwiek dziewek nie trzeba...;-D Za to wybór do łatwych...
          --
          Jeśli szukasz i nie możesz ich znaleźć to widocznie wylogowało Cię...albo
          oślepiło.Vigilate itaque, quia nescitis diem neque horam.
          • 11.12.06, 14:49
            A teraz każę rodzinie wybrać sobie liczbę pomiędzy siedemsetcośtam a
            dziewięćsetcośtam i już.
            Innej metody nie widzę :)))
            Dzięki!

            --
            W kostnicy powiedzieli że jeszcze leżysz w szpitalu
            • 11.12.06, 15:05
              rdy. Dopraw sola i pieprzem i cukrem.
              Zamieszaj - możesz podgrzac.
              Ma go byc mało do kotletów, tak na smak.
              I juz.
              • 11.12.06, 15:27
                brrrr.... koperek jest mocno trujący.
                Podobnie jak natka pietruszki.
                inne zielone jadalne, może szczypior?

                --
                W kostnicy powiedzieli że jeszcze leżysz w szpitalu
    • Gość: leda10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 15:50
      i do tego sos szafranowy. Jeśli komuś odpowiada ten charakterystyczny smak, to
      warto spróbować
      • 11.12.06, 16:08
        tedy musztarde na jogurcie lub smietanie.
  • Powiadamiaj o nowych wpisach

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Zaloguj się

Nie pamiętasz hasła lub loginu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.