gorzka kapusta pekińska

  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
  • Czy jest jakiś sposób na to, by posiekana kapusta pekińska po paru godzinach
    nie gorzkniała? Doprowadza mnie to do szału. Zwykle robię przeróżne sałatki z
    kapusty pekińskiej i są "zjadliwe" tylko zaraz po przyrządzeniu.
    • 07.03.07, 10:54 Odpowiedz
      Bo ją powinno się jeść od razu po pryrzadzeniu na chrupiąco, lekko posolić by
      zmiękła i za chwilę dodać resztę składników i jeść. Jak postoi, to się robi jak
      flak :) Może jak postoi, to dlatego wytwarza się w niej goryczka.
      --
      Jezdem żdżęźliwa, a co ;)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Zaloguj się

Nie pamiętasz hasła lub loginu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.