Dodaj do ulubionych

potrawka z kurczaka mi się przypomniała

16.09.07, 13:03
z dzieciństwa i zrobiłam sobie.
Przepis jest np. tu:
kuchennymidrzwiami.blox.pl/2006/11/Pyszna-potrawka-z-kurczaka.html
cebulę i pietruszkę z bulionu się wyrzuca
mięso dodałam w całości tylko bez skóry, bo nie lubię takiej zupełnej papki
dałam i natkę i koperek, tylko już po zakończeniu gotowania, żeby nie były
rozciapane
na 2 udka 2 duże marchewki
podałam z ziemniakami, ale może też być z ryżem
U mnie w domu to się robiło jako "recykling" marchwi i kurczaka z rosołu ;)
Edytor zaawansowany
  • lirio 16.09.07, 13:05
    i duuuużo pieprzu ;)))

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.