Dodaj do ulubionych

czy ocet winny do papryki bedzie lepszy?

18.09.07, 10:30
Zastanawiam się właśnie nad tym.
Przyszło mi do głowy, czy papryka marynowana będzie mieć lepszy smak, jeżeli
zamiast octu spirytusowego dodam ocet winny.
To takie moje czyste dywagacje, może ktoś ma jakieś doświadczenia i mi doradzi.
Obserwuj wątek
    • ba_nita Re:Nie będzie i w dodatku zmętnieje. 18.09.07, 10:40
      Ocet winny ma mniejszą trwałość i nie jest odporny na wysokie temperatury. Za
      delikatny, że tak powiem. Możesz użyć zamiast octu kwasek cytrynowy.
      --
      Nie mam zamiaru chodzić gdzieś wcześniej , jeśli mogę się w tym miejscu znależć
      później.

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka