• drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
Dodaj do ulubionych

ozdoby/nitki z karmelu

  • IP: 62.29.170.* 19.11.07, 14:01
    znacie moze proporcje i technikę jak ozdobic tort takimi nitkami z
    karmelu
    Edytor zaawansowany
    • 19.11.07, 14:46
      że taka dekoracja potrafi być nietrwała, chłonie wilgoć z powietrza
      i się potrafi rozpadać. Najlepiej zrobić w ostatniej chwili chyba,
      że są jakieś sposoby na przedłużenie trwałości
      Robiłem kilka razy ale akurat proporcje na oko
      --
      Są taczki które pchają sami wywożeni
      • 19.11.07, 19:36
        Nie ma takiej mozliwosci, chyba ze ozdobione ciasto/deser nie musi
        stac w lodowce i samo z siebie jest suche (czyli np ozdobione masa
        cukrowa, a nie kremem czy czyms takim). Wtedy masywniejsze ozdoby
        moga dotrwac do kolejnego dnia. Cienkie niteczki na wilgotnym
        ciescie w lodowce 'siadaja' w ciagu godziny.
        --
        dont hejt de pleja, hejt de gejm
    • 19.11.07, 15:42
    • Gość: lauri IP: 195.182.9.* 19.11.07, 23:49
      Ufff, znalazlam!
      www.vox.de/perfekte_dinner_352.php?rez_id=2021
      100 g cukru na 60 ml wody
      rok juz minal od tego programu, ale zapamietalam ze kobita robila to
      bardzo kunsztownie (ale ona robila gniazdka)
      pozdro
  • Powiadamiaj o nowych wpisach

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Zaloguj się

Nie pamiętasz hasła lub loginu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.