Dodaj do ulubionych

Naleśniki na sposób włoski tudzież grecki...

IP: *.icpnet.pl 24.11.07, 17:48
Czekam na Wasze inspirujące pomysły.
Edytor zaawansowany
  • veeto1 24.11.07, 21:23
    Nie wiem, czy to na włoski sposób, ale umówmy się, że tak, bo
    ricotta jest włoska.
    Na patelnię oliwę, sporo posiekanego czosnku i troszkę cebulki.
    Podsmażam, wwalam szpinak, jak się usmaży i ciut przestudzi wwalam
    ricottę. Wymieszam, doprawię. Nafaszerować trzeba ppotem naleśniki i
    podsmażyć przed podaniem. Pysznie smakują z retsiną. Będziesz mieć
    po włosku i po grecku za jednym zamachem :-)

    --
    prawie mój suwaczek
  • Gość: kabushka IP: *.proxy.aol.com 25.11.07, 08:33
    No to ja sie wetne! :-)
    Marghe, co to sa i jak sie robi te "Piatti tipici"? Wygladaja
    smakowicie... Jak bys miala moment, napisz o nich cos wiecej,
    dobrze? Dziekuje i pozdrawiam!
  • marghe_72 26.11.07, 12:32
    Gość portalu: kabushka napisał(a):

    > No to ja sie wetne! :-)
    > Marghe, co to sa i jak sie robi te "Piatti tipici"? Wygladaja
    > smakowicie... Jak bys miala moment, napisz o nich cos wiecej,
    > dobrze? Dziekuje i pozdrawiam!


    daj linka :)
    to pokombinuję
    --
    Homo sapiens non urinat in ventum

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka