smazenie wolowiny Dodaj do ulubionych


Czy sa jakies sposoby na to, aby smazona wolowina byla bardziej miekka i
delikatna? To ze nie nalezy solic wczesniej niz przy samym smazeniu, to wiem,
ale i tak wychodzi twarda. Bardzo prosze doswiadczonych kucharzy o rade!


--
Perdedor no es aquel que no acumula logros, sino el que no puede reconocerlos cuando los tiene.
Przeczytaj całą dyskusję
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Zaloguj się

Nie pamiętasz hasła lub loginu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.