Dodaj do ulubionych

Placki ziemniaczane - smażenie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.08, 22:34
Mam ochote na dobre placki ziemniaczane, jednak zawsze gdy robie je w domu, sa
jakies takie jakby niedosmazone w srodku, taka klucha.
Uwielbiam placki i chcialabym zrobic w domu tak dobre jak robia w
restauracjach- po prostu dobrze wysmazone.
Jaki jest sekret dobrze wysmazonych plackow?
I czy znacie jakis przepis na dobry sosik, taki gulasz jakby jak robia w
restauracjach wegierskich?
Z gory dzieki! :)
Edytor zaawansowany

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.