Dodaj do ulubionych

jaki sos do warzyw gotowanych na parze?

IP: *.homenett.pl 23.02.08, 13:06
bardzo prosze o przepis na jakis sosik do warzyw gotowanych na parze, oprócz
masełka.
Edytor zaawansowany
  • 23.02.08, 14:22
    My nigdy nie robimy sosu:) czasm odrobina masla, czasem oliwa z oliwek plus
    czosnek! pycha! czesto nawet soli nie trzeba.
  • Gość: sosik IP: *.PH-1511G-BSR64K-02.ish.de 23.02.08, 14:27
    beszamelowy, holenderski, koperkowy
  • Gość: muti IP: *.dip.t-dialin.net 23.02.08, 19:48
    Wg mnie 100 razy lepiej lepiej maselko ze swiezymi ziolami i
    pieprzem,niz te ohydztwa pt.beszamel,holenderski itp.Po to gotujesz
    warzywa na parze,aby czuc ich smak,a nie zabijac go tlustym,gestym
    sosem:-(.
  • Gość: senin IP: *.for.connect.net.au 24.02.08, 14:41
    a co do warzyw :mozna skropic olejem sezamowym i sosem sojowym

    albo wlasnie jakims typu vinegret - nie ma sensu dodawac jakiegos
    ciezkiego sosu, bo caly sens gotowania na parze -lekko,
    dietetycznie, beztluszczowo- bierze w leb... z tego
    wzgledu 'maselko' to tez nienajlepszy pomysl
  • 24.02.08, 02:07

    --
    Teraz ja spamuję: Dania ba_nity lepsze czasem od kobity.)))
  • 24.02.08, 02:31

    --
    Jak on mi strasznie pokaże!
    Jak ja okropnie zobaczę!
  • 24.02.08, 18:53
    Serowy z roqueforta- wersja light

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła lub ?

Zapamiętaj mnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.