• drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
Dodaj do ulubionych

rukola jako warzywo na ciepło,

  • IP: *.hsi.ish.de 24.05.08, 23:42
    ma ktoś jakiś sprawdzony przepis?
    Edytor zaawansowany
    • 25.05.08, 14:11
      • 25.05.08, 14:29
        smazone lub z wody na tak podlozu z rukoli, podobnie jak ze szpinaku
        lisciastego, do tego tylko ziemniaki mlode z wody. Poszedlem na latwizne i
        zmaltretowalem rukole: Wrzucilem steki z karkowki do rondla-patelni, obsmazylem
        lekko, wrzucilem cala rukole i przygniotlem pokrywka. Po paru minutach siadla,
        teraz sie wszystko razem dusi. Wylowie mieso, zmiksuje reszte i bedzie gites.
        Aha, steki byly w marynacie.
        --
        tief im Westen
    • 25.05.08, 17:01
      pesto z rucoli zrobione na zimno ale podawane z ciepla pasta, rucola
      dodawana do zapiekanen warzywnych. osobiscie nie lubie, ale warto
      sprobowac.
      m.s.
      --
      Die Nöte des Menschen sind ohne Zahl. Und doch kann ihm nichts
      Schlimmeres zustoßen als der Verlust der Freiheit.
      Ho Chi Minh
  • Powiadamiaj o nowych wpisach

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Zaloguj się

Nie pamiętasz hasła lub loginu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.