Dodaj do ulubionych

leczo z jajkiem

21.07.08, 18:43
właśnie zaczęłam sezon na leczo.
parę razy w przepisie na leczo spotkałam się z informacją, że można je
wzbogacić jajkiem dodanym na sam koniec duszenia.
niestety, nie wiem, czy to jajko ma być w całości czy "rozkłócone" i jak ono
się "zachowuje" i wygląda.
ktoś z Was dodaje jajko do leczo?
Edytor zaawansowany
  • Gość: ania_m IP: *.pools.arcor-ip.net 21.07.08, 18:47
    w sprawie leczo zdecydowanie specjalistka nie jestem, ale chyba juz najszybciej
    "posadzilabym" to jajko i przykryla patelnie z potrawa na pare min. pokrywka, bo
    chyba tylko sadzone by mi tam pasowalo.
    ale przyznaje, ze rozwazam czysto teoretycznie.
  • marbor1 21.07.08, 19:05
    Jajka [rozmącone] dodaje się do lecza w ostatniej chwili, dokładnie mieszając.
  • bobralus 24.07.08, 00:02
    o tak - tak jak w ostatnim poscie. pychota.
    --
    widział kto takiego kotka?

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.