Co zrobić żeby wołowina w gulaszu nie była twarda? Dodaj do ulubionych


Pytanie jak w temacie. Ostatnio po usmażeniu i późniejszym 1-
godzinnym duszeniu nadal mięso było twarde. Może godzina to za
krótko? Albo źle pokrojone mięso - jest jakaś zasada z tymi włónami,
nie jestem pewna.
Przeczytaj całą dyskusję
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Zaloguj się

Nie pamiętasz hasła lub loginu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Okazje.info.pl

Bestsellery

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.