Gotowany kurczak - co zrobić? Dodaj do ulubionych


Prośbe mam o inspirację - jak wykorzystać mięsko z ugotowanego
kurczaka?
To jest obrane mięso z rosołu, sporo go (bo rosołu było b. dużo, na
rodzinną imprezę:) Głownie to były szyjki i kurczakowe kadłubki -
resztki piersi itp. Jest to pracowcie obrane i... leży.
Jedyne co mi przychodzi do głowy to galaretka, ale jej nie chcę
robić. Chodzi mi o jakieś danie ciepłe, typu obiadowe - da się to do
czegoś wykorzsystać?
Z góry dziękuję!
Przeczytaj całą dyskusję
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Zaloguj się

Nie pamiętasz hasła lub loginu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Bestsellery

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.