Pieczenie kaczki

Pieczenie kaczki

Hej Leśna Dziewczyno! Masz rację, pieczenie gęsi i kaczek to trudna
sprawa bo w obu przypadkach - przy klasycznym pieczeniu - rezultat
jeden: garnek wytopionego tłuszczu i wysuszone na wiór mięso.
Dlatego proponuję Ci sztuczkę, publikowaną już kiedyś przeze mnie na
tym forum:
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=53370942&a=53461367
Kaczka może być cała, gęś raczej w kawałkach...
Pięknie pozdrawiam - tn
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Zaloguj się

Nie pamiętasz hasła lub loginu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.