Dynia w puszce Dodaj do ulubionych


Swieto Dziekczynienia juz niebawem i na amerykanskich blogach mnostwo
przepisow na przerozne ciasta z dynia.

Tyle ze w kazdym przepisie stoi "can unsweetened pumpkin" albo "canned
pumpkin" a u nas dynia tylko surowa.

Mam wiec pytanie, jak taka puszkowana dynia wyglada i jak zwykla dynie
doprowadzic do stanu uzywalnosci do takiego tradycyjnego pumpkin pie?
Przeczytaj całą dyskusję
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Zaloguj się

Nie pamiętasz hasła lub loginu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.