Re: czy można zamrozic rybę po grecku? Dodaj do ulubionych


olusinska napisała:

> Pewnie trochę za późno już, ale odpowiedź brzmi - jak najbardziej
tak - tzn.
> jeśli ryba smażona została i sos grecki też to można je spokojnie
zamrozić,
> tylko każde z osobna. Sos najlepiej w jakimś pojemniczku, po
rozmrożeniu jego
> konsystencja jest taka sama jak przed mrożeniem, smaku też to nie
zmienia.

moje zdanie na temat mrozenia ryba po grecku,nie

jak kupie wspaniala rybe(cena)
to wtedy chce miec jej smak,
i nie zrobie ryby po grecku?
jak mieszkam w okolicy,
gdzie codziennie moge kupic swieza rybe
wtedy bede ja robila na rozne sposoby,


Przeczytaj całą dyskusję
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Zaloguj się

Nie pamiętasz hasła lub loginu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Okazje.info.pl

Bestsellery

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.