Re: pieczenie pod folią aluminiową, która strona? Dodaj do ulubionych


teoretycznie to są niewielkie różnice z uwagi na cieńkość folii i dobre
przewodnictwo cieplne aluminium,jednakże winno się strona błyszczącą
zawijac do środka(do miesa. Po prostu ciepło mięsa bedzie od tej strony
odbijało się i wracało do mięsa.Jesli dasz błyszczącym na zewnatrz to ciepło
idące od grzałek bedzie się od tej błyszczącej strony odbijac i nie dotrze w
całości do mięsa.
Przeczytaj całą dyskusję
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Zaloguj się

Nie pamiętasz hasła lub loginu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Zadaj pytanie na Forum

Za darmo

Na każdy temat

Tysiącom użytkowników

Zapytaj

Bestsellery

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.