Dodaj do ulubionych

schab ze śliwką

11.12.03, 11:31
Poszukuję sprawdzonego przepisu na smaczny schabik ze śliwką, czy tylko
najlepiej smakuje na zimno?
Edytor zaawansowany
  • Gość: FRED IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.03, 12:55
    Wes krowie zwieracze i owin nimi trzustke swini.Do srodka wluy granat reczny
    i wstaw do piekar nika na 30 min.nie zapomnij sie spuscic na ta
    sliwke. ZZZZZZZAJEBISTE Zarcieeeeee
  • frank4 11.12.03, 13:14
    Gość portalu:


    Znasz bajkę o fokach?
  • Gość: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.03, 14:15
    przygotowuje marynate. zagotowuje wode z solą, kieliszkiem wódki, lisciem
    laurowym, zielem angielksim, czosnkiem, bazylią, tymiankiem i czerwoną papryką.
    Mozesz dac takie pzryparwy jakie Ty lubisz. czekam az zalewa ostygnie i potem
    zalewam nią miesko. tak sobei lezakuje około doby. wyjmuje i osuszam je
    recznikiem pamierowym. dlugim nozem robie dziuerke w miesie i trzonkiem
    drewnianej łyżki wciskam suszone sliwki. Na koniec miesko zawijam w folie
    aluminiową i pieke w piekarniku około godzinki.
    pozdrawiam
  • Gość: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.03, 14:16
    ja zazwyczaj podaje na zimno ale czasami podaje na ciepło. pzrygotowuje wtedy
    sos z czerwonego wina i sliwek. pozdarwiam

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.