Re: Przypalony bigos Dodaj do ulubionych


tradycyjny bigos powinien byc przypalony choc raz i zmrozony i wielokrotnie
podgrzewany, wiec jeszli nie ma wegielkow to sie nie przejmuj :)

co zrobic - nie szybkowar a zwykly garnek w grubym dnem i na malenkim
podgrzewaniu, czesto mieszac

w szybkowarze zagotuj wode z soda oczyszczona lub duza iloscia soli, powinno
samo odmieknac..
Przeczytaj całą dyskusję
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Zaloguj się

Nie pamiętasz hasła lub loginu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Okazje.info.pl

Bestsellery

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.