Dodaj do ulubionych

jaka bita smietana do szarlotki?

31.12.03, 12:08
jakiej firmy taka do wycisniecia na gore szarlotki sdla smaku i oka? niedroga
i neiduza?

Renia
Edytor zaawansowany
  • hania55 31.12.03, 12:31
    Kup lepiej kremówkę i sama ubij z cukrem i wanilią (albo cukrem waniliowym).
  • ainer1 31.12.03, 12:35
    dziekuje, ale nie mam czasu
  • hania55 31.12.03, 13:01
    ainer1 napisała:

    > dziekuje, ale nie mam czasu

    Jeśli masz mikser, to ubicie śmietany zajmuje około 1 minuty.
    Niestety, nie doradzę Ci żadnej śmietany z tubki, ponieważ wszystkie uważam za
    wyjątkowe paskudztwa - zarówno ze względu na smak jak i zawartość chemikaliów.
  • guadalahara 31.12.03, 13:15
    Albo dla smaku - wtedy kremówka osobiście ubita,
    albo dla oka - w aerozolu ( ale i to tylko przez jakieś 2 min, bo później opada)
    Swoją drogą dla smaku i dla oka - ubita kremówka wyciśnięta przez szprycę


    --
    A to feler - westchnął seler...
  • ainer1 04.01.04, 21:40
    dzikeuje, po szarlotce juz sladu nie ma, ale moze nast razem :)

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka