Limanda - czy to można jeść? Dodaj do ulubionych

  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
  • Cześć, znalazłam ostatnio w sklepie mrożoną rybę "Limanda żółtopłetwa". Jest
    całkiem smaczna, ale ponieważ jakiś czas temu przetoczyła się dyskusja o
    pandze i tilapii, które ponoć przeważnie pochodzą z hodowli (a wiadomo jak
    taka hodowla wygląda...), pomyślałam, że może ta ryba tez jest chowana w
    kiepskich warunkach i lepiej się nią nie żywić.
    Czy wiecie coś może na ten temat? Można jeśś taką limandę? Czy lepiej nie? I
    bardziej ogólnie: Jak czytać etykiety na mrożonych rybach?

Zaloguj się

Nie pamiętasz hasła lub loginu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Okazje.info.pl

Bestsellery

  • Kategorie tematyczne
  • Najnowsze wątki
  • Więcej forów
  • Więcej wątków na ten temat
  • Tagi
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.