Gazeta.pl   Forum   Regionalne   Pomorskie   Trójmiasto   Trójmiejska służba zdrowia

Uraz mięśni kończyny górnej - potrzebny specjalist

Autor: Gość: Michał IP: *.dynamic.chello.pl 25.12.11, 16:48
Witam. Mam 22 lata, ok. rok temu w wyniku intensywnego treningu na drążku doznałem kontuzji mięśni lewej ręki. Zaprzestałem treningów. Dziś, uraz objawia się tym, że przy rozciąganiu, bądź normalnych czynnościach czuję rwanie w miejsach przyczepów róznych mięśni ( ramienia, a także przedramienia) Mięśnie takie jak biceps,triceps oraz mięsień naramienny, są wyczuwalnie słabsze niż w prawym ramieniu). Na codzień wyczuwalne są promieniujące bóle na przyczepach tych mięśni. Proszę Was o pomoc w znalezieniu specjalisty, który zdiagnozuje i wyleczy moją kontuzję. Najchętniej prosiłbym o refundowanego specjalistę na terenie trójmiasta. Dziękuję z góry.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • Uraz mięśni kończyny górnej - potrzebny specjalist - Gość: Michał 25.12.11, 16:48

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.