Gazeta.pl   Forum   Dom   Developerzy   Developerzy: Polska   Hihihi, i kto to mowi ;)

Komentarze do artykułu

Działek pod budowy w bród

Gruntów pod inwestycje wystarczy deweloperom co najmniej na dziewięć lat ich działalności - informuje firma ProDevelopment

Hihihi, i kto to mowi ;)

Autor: kretynofil 26.11.09, 15:45
> czy po prostu robisz dobra mine do złej gry?

No nie wiem - to nie ja staram sie udowadniac wbrew wszelkim faktom, ze spadkow nie ma ;)

Sprawdzaj gdzie chcesz - otwarty fajans, AMRON, blog Marka Wielgo - wszyscy pisza o spadkach, a Ty twierdzisz ze ich nie ma ;)

Powtarzam to samo co prawie dwa lata temu - jak sie nie chce spadkow dostrzec, to sie ich nie widzi i tyle ;)

> udajesz tylko czy nie rezumiesz ze to byly wybrane lokale o najgorszym usytuowaniu w danej lokalizacji(mega ch...owej) ??

Aaaaa, najgorsze. Rozumiem ze jedno pietro w gore czy w dol - to juz super zajebista lokalizacja, warta 9KPLN/m2?

Oczywiscie ze to sa ostatnie mieszkania - bo pozostale kupili kretyni po 9KPLN/m2. Zapytaj ich dzisiaj czy tyle by zaplacili ;)

> reszta lokali w tych miejscach poszla 9k a wybrane, ostatnie,najgorsze puszczaja po obnizonej cenie bo chca zamknac inwestycje i tyle

To znaczy co? Mieszkanie pietro wyzej jest juz super usytuowane i tam trasy nie ma?

Nie, chlopaczku, nie chodzi o to ze te mieszkania sa ostatnie - chodzi o to, ze sprzedaja je dwa lata pozniej, kiedy UWAGA ceny juz spadly ;)

> zgadza sie nawet rok temu na ursynowie w bloku naprzeciwko mojego byly po 8kola, wielka plyta tyle ze 4pietrowa wiec bez windy a mieszkanko na 4tym pietrze i ogloszenie dlugo nie wisialo poszlo po wakacjach (ubieglych)

A moze jeszcze wczesniej ;)

Zrozum - jesli wybierzesz sobie dwa mieszkania na podstawie ktorych chcesz prognozowac ceny na calym rynku to wyjdzie Ci co tylko chcesz.

Ktos tu mi podlinkowal ciekawy artykul:

gazetadom.pl/nieruchomosci/1,102725,4838096.html

Poczatek 2008 roku. Srednia cena w Warszawie - 10,4KPLN/m2. Jest koniec 2009, srednia cena to 7,3KPLN/m2. 30% spadku - a nie, jak twierdzisz, 5-15%...

--
Tylko wybitne jednostki maja swoich nasladowcow. Rzecz jasna, ma ich rowniez Kretynofil.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
przejdź do: 1-100 101-191
(101-191)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.