> Nie mogę się wprost nadziwić: skąd się biorą tacy kretynofile? A jest ich mnóstwo, w Polsce ok. 25% społeczeństwa, czyli zwolennicy PIS-u.
Hihihihi. Za cienki jestes w uszach ;) Tak sie sklada ze nick "kretynofil" wymyslilem dyskutujac na forach z najemna sfora PiSu ;)
Zabawne jest to, ze jest banda kretynow, ktorym sie wydaje ze cale zlo swiata mozna wytlumaczyc PiSem, ktorzy naprawde sa przekonani ze zlapali Pana Boga za nogi przeprowadzajac sie do Warszawy - i podejscie do tego maja niemalze religijne ;)
> Cechą wspólną ich wszystkich jest pełna pogarda dla osób o innych poglądach, która to uzasadnia z defaultu stosowanie wszelkich chwytów poniżej pasa.
O innych pogladach? To znaczy co? Mam szanowac kogos, kto twierdzi ze niebo jest zielone, albo od dluzszego czasu namawia do zakupu mieszkan w
konkretnej inwestycji?
Przeszukaj, kretynie, archiwum forum, uzytkownik "Zbylut":
forum.gazeta.pl/forum/w,769,101537550,101560256,Re_Kup_mieszkanie_poki_jest_kryzys.html
forum.gazeta.pl/forum/w,778,81946799,81960431,A_wierzcie_sobie_nawet_w_smoka_wawelskiego_.html
Fakt faktem inwestycje w budownictwo mieszkaniowe zatrzymuja sie.
Projektowalismy komunikacje (drogi, org. ruchu) dla pewnego duzego osiedla w Gdansku (okolo 3000 mieszkan we Wrzeszczu).
Od 2 miesiecy prace projektowe zostaly wstrzymane, mamy dokonczyc projekt budowlany dla pierwszego z 4 etapow i koniec poki co projektu.
Tak wiec wybacz, Zbylut pracuje na rzecz dewelopera, sam to przyznal, podejrzanie czesto wspomina o inwestycji Garnizon, i upiera sie ze to najlepsze miejsce do kupienia mieszkania w Trojmiescie. To nie moje zwidy, to nie szukanie spisku - to tylko lektura jego postow. Jego
wlasnych postow!
> Jeśli ktoś śmie twierdzić, że korekta cen jak na razie jest kosmetyczna, a nie tak jak życzy sobie tego kretynofil, czyli o 80 - 95%, niechybnie jest komuchem, pederastą i złodziejem, a w najlepszym wypadku deweloperskim naganiaczem.
Poki co, sam stosujesz chwyty ponizej pasa, twierdzac ze korekty cen sa kosmetyczne (nie sa, slepy to widzi) oraz przypisujac mi cos o czym nigdy nie pisalem. Typowe zachowanie Kurskiego.
Moze Ci sie wydaje ze jestes lepszy od pisuarow - ale niczym sie od nich nie roznisz...
> Zachęcam pozostałych do składania podobnych raportów - dyskutować nie ma sensu, nic to nie zmieni, niewiele to kosztuje, a dzięki temu kretynofil będzie mógł dalej onanizować się w takt swojej zawistnej i upajającej satysfakcji.
> PS. w trakcie najbliższych lat nie mam zamiaru sprzedawać lub kupować jakichkolwiek nieruchomości.
To bardzo dobrze. Jak trafiles na to forum?
--
Ratunku! Forum mnie atakuje!